Kattuggla

Det sa "duns" i ett av våra fönster . . . Utanför låg en uggla och såg lite vimsig ut. Den började med att sakta vrida på huvudet fram och tillbaka och den blundade, efter ca 5 minuter så öppnade den ena ögat, samt fortsatte att vrida huvudet. Jag stod bara någon meter ifrån och fotograferade. Efter ytterligare någon minut så öppnade den det andra ögat, och fick då fokus på mej, och flög ljudlöst iväg.

VälkomBofinken "Knutte"

Ja Bofinken "Knut" flög in i fönstret och blev liggande på fötter, men verkade lite yr i mössan, jag kunde gå nära och fotografera, när fåglarna hamnar i vad jag förstår chock så "bajsar dom på sej", men det här slutade också lyckligt.

Ekorrar

Rådjur

Idag 2009-08-18 kl. 7.30 så såg jag ett Rådjur som låg nere bakom huset i en vad vi kallar ett litet träsk, nu var det inte vatten där, men lite konstigt att den valde att ligga där, samt att det är väl lite fel tid på dygnet att "vila".
var på väg att hämta kameran, men då drog den iväg.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.01 | 17:33

Hej Stephan jag har lite bilder, kontakta mig per mail monicakinge@gmail.com
Monica Kinge

...
30.08 | 17:04

Hej. Min far Stig Sahl gick bort den 18 augusti. Hittade ett par bilder från cmc tiden. Har du flera bilder från den tiden? Vi håller på att göra ett bildspel.

...
21.11 | 22:37
Släktstamträd har mottagit 7
24.07 | 02:17
Fee & Malcolm har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS