Husens historia . . .
Nya huset
Det var en gång anno 1976
HUSET !!!!
Det var en gång ett litet hus på 18,5 m2 som skulle bli större, planeringen började så där 1998 då vi kontaktade Arkitekt Bertil Jonsson som jag, Monica läst om i Hus & Hem, han specialiserade sig på att rita sina hus så de passade in i befintlig terräng, detta passade oss utmärkt.
Jag tog kontakt med honom, och han ville gärna hjälpa oss, men han var en mycket populär person så det tog tid, eftersom jag inte är känd för att ha tålamod så kontaktade jag en annan lokal Arkitekt, men vi var inte på samma våglängd, så vi gick tillbaka till Bertil, och det har vi inte ångrat.
Men var på tomten skulle huset ligga ?? Bästa platsen var där det gamla lilla huset låg, så det blev till att flytta det !!!!

Jacob & vår kära granne Sven-Olof kämpade med detta hösten 2000 i regn och uselt väder, de lyckades med detta över förväntan. Jag var med sista helgen, allt glas och porslin var nerpackat. Jag skulle laga middag i huset som inte stod på fast mark, dessutom så höll Jacob & S-O på att flytta huset, jag fick en känsla av sjösjuka.
Nu var huset på plats med lastpallar som "grund" i väntan på plintar som Jacob skulle fixa till våren 2001.
Det fixade han och sedan i april-maj året efter var det dags för Sten på Ånö Bygg att börja med plintarna till nya huset.
Sten gjorde ett jättesnyggt jobb med plintarna, dom var verkligen snygga, synd att dom inte syns om man inte kryper under huset.


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.01 | 17:33

Hej Stephan jag har lite bilder, kontakta mig per mail monicakinge@gmail.com
Monica Kinge

...
30.08 | 17:04

Hej. Min far Stig Sahl gick bort den 18 augusti. Hittade ett par bilder från cmc tiden. Har du flera bilder från den tiden? Vi håller på att göra ett bildspel.

...
21.11 | 22:37
Släktstamträd har mottagit 7
24.07 | 02:17
Fee & Malcolm har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS